Cos de cumparaturi

Comenzi telefonice: 0799 872 089

Transport gratuit peste 299 lei

Livrare rapida in 24h

Livrare si Retur

Livrare

Livrarea produselor comandate se realizeaza in termen de 7 zile.

Zen Art Deco va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • DPD – 20 lei cost/livrare
  • DPD – Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON

Retur

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 de zile din momentul in care l-ati primit.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind numai metoda de virament bancar.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit, nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura. Este important sa luati in calcul ca prin natura lor, obiectele pentru decor in stil vintage sau lucrate manual pot avea mici imperfectiuni (mici zgarieturi sau deteriorari ale materialului). Acestea nu se considera a fi defecte de fabricatie şi, în aceste cazuri, conditiile de garantie nu pot fi invocate. Clientul poate cere însa returul produsului fara a fi necesara vreo explicatie, în conditiile legii.

Transport gratuit

Transport gratuit la peste 299 lei

Retur gratuit in 14 zile

Daca nu esti multumit iti primesti banii inapoi

Livrare rapida in 24h

Prin curier rapid direct din stoc

Discount de pana la 30%

Vezi ofertele noastre