Cos de cumparaturi

Comenzi telefonice: 0799 872 089

Transport gratuit peste 299 lei

Livrare rapida in 24h

Politică de confidențialitate

Politica de confidentialitate si informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Document valabil incepand cu 25 Mai, 2018. Va rugam verificati periodic acest document pentru a fi la curent cu eventualele actualizari.

Credem in transparenta si ne pasa de confidentialitatea datelor dumneavoastra. Colectam strict informatiile necesare pentru a va furniza serviciile comandate, si le pastram in siguranta.

INFORMATII GENERALE
Aceasta Politica explica practicile noastre de confidentialitate pentru infinitcasa.ro (denumit in continuare „Site”). Aceasta Politica de Confidentialitate se aplica tuturor serviciilor furnizate de GRAMA HOME TEXTIL SRL (denumit in continuare „InfiniteCasa”, dar si „noi” sau „al nostru”). Aceasta Politica de Confidentialitate explica de ce si cum colectam dar si cum folosim informatiile personale ale clientilor nostri.

GRAMA HOME TEXTIL SRL este inregistrata in Registrul Comertului sub numarul J40/17733/2019, Cod Fiscal 42065986 cu sediul social in Bd. Dimitrie Cantemir nr. 1, Sector 4, Bucuresti  si cu sediul operativ in Bucuresti, Bd. Dimitrie Pompeiu, nr. 5-7, Sector 1. GRAMA HOME TEXTUL SRL este OPERATOR de date cu caracter personal.

In continuare veti gasi informatii despre urmatoarele:

 1. Colectarea informatiilor
  2. Cum folosim informatiile
  3. Scopul procesarii datelor
  4. Destinatarii datelor personale
  5. Masurile de securitate
  6. Perioada de retentie
  7. Drepturile dumneavoastra
  8. Limita de varsta
  9. Modificari ale Politicii de Confidentialitate
  10. Intrebari si Contacte

1. COLECTAREA INFORMATIILOR

Atunci cand accesati si navigati pe Site noi colectam urmatoarele informatii despre dumneavoastra:

Informatiile transmise de dumneavoastra

Date de contact – receptionam si salvam orice informatie transmisa prin finalizarea unei comenzi. Formularele de comanda colecteaza informatiii despre dumneavoastra ce includ: nume si prenume, adresa postala (domiciliul / resedinta / adresa de corespondenta), numar de telefon, adresa de email, date localizare (IP).

Informatii pe care le primim prin folosirea serviciilor noastre

Informatii Automate – atunci cand vizitati site-ul nostru noi colectam informatii, care pot constitui date personale. Aceste informatii includ adresa de ip, url referral, ultima pagina vizitata, tip-ul de browser folosit, sistemul de operare. Putem inregistra data si ora accesarii dar si numarul de click-uri realizate pe site-ul nostru.

Unelte de masurare a traficului – Folosim servicii de masurare a traficului puse la dispozitie de terte parti (Google Analytics) pentru a colecta informatii despre utilizarea Site-ului, cum ar fi vizitele, paginile vizitate. De asemenea urmarim si popularitatea continutului publicat. Uneltele de masurare a traficului folosesc tehnici specifice de urmarire (de exemplu: cookies) pentru a recunoaste dispozitivul si a analiza informatiile despre dumneavoastra. Colecteaza urmatoarele informatii: ce pagini ati vizitat dar si cat timp ati petrecut pe aceste pagini, adresa dumneavoastra de ip, ce sistem de operare folositi, ce browser folositi precum si ce site ati vizitat inainte de a ajunge la site-ul nostru.

 1. Loguri informatii– Atunci cand vizitati Site-ul, accesati continutul furnizat de noi, folositi serviciile noastre, ne adresati intrebari, ne trimiteti email sau participati la concursuri sau completati formulare de satisfactie pe website-ul nostru automat colectam si stocam o serie de informatii in fisierele de tip log. Aceste informatii, includ adresa de ip, adresa web, site-ul vizitat inainte, adresa web de iesire, browser-ul folosit, sistemul de operare, data si ora dar si eventualele erori receptionate de la Site sau servicii.
 2. Alte informatii– De asemenea noi receptionam si stocam orice informatie pe care dumneavoastra o transmiteti pe Site-ul nostru, prin email , telefon sau orice alta comunicare cu echipa noastra sau in legatura cu furnizarea serviciilor sau produselor contractate. De fiecare data cand ne contactati, noi putem inregistra convorbirea telefonica pentru a ne asigura ca avem informatii exacte, astfel inca sa putem oferi serviciile contractate dar si ca suport pentru actiunile realizate de echipa noastra in cazul unei reclamatii la adresa raspunsului primit de la noi.

2. CUM FOLOSIM INFORMATIILE

Informatiile pe care le oferiti dumneavoastra:

Colectam, stocam si utilizam informatiile pe care le furnizati pentru urmatoarele motive:

 1. Informatiile de contact– pentru a va contactat in legatura cu comenzile dumneavoastra, starea comenzilor, schimbari de functionalitate pentru serviciile noastre dar si pentru Site. De asemenea, atunci cand v-ati exprimat acceptul expres pentru a receptiona asemenea informatii, va putem trimite informari despre noile noastre produse sau servicii/ oferte speciale sau notificari periodice. Noi folosim email-ul, telefonul sau mesaje de tip text (SMS) pentru a va informa in legatura cu eventuale probleme ale comenzilor, respectiv update-uri sau imbunatatiri ale serviciilor.
  2. Plati si informatii financiare– aceste informatii sunt necesare impreuna cu informatiile de contract pentru a va deschide un cont de client, pentru a finaliza o comanda noua sau pentru a emite o factura si pentru a ne indeplini obligatiile legale si fiscale.

Informatiile despre folosirea dumneavoastra a serviciilor noastre

Noi colectam, stocam si folosim informatiile pe care le primim ca urmarea a folosirii serviciilor noastre pentru urmatoarele motive:

 1. Informatii automate– ip, adresa web, site-ul vizitat inainte, adresa web de iesire, browser-ul folosit, sistemul de operare, data si ora vizitarii site-ului
  2. Unelte statistici– pentru a imbunatiati serviciile si Site-ul nostru.
  3. Informatiile din log-uri – pentru a identifica eventualele probleme sau pentru a administra Site-ul nostru.
  4. Alte informatii – pentru a administra contul dumneavoastra si comenzile realizate, pentru a avea informatii corecte si relevante in cazul unei dispute/reclamatii dar si pentru a identifica elemente concrete care ne pot ajuta sa imbunatatim serviciile furnizate.

3. SCOPUL PROCESARII DATELOR

Atunci cand accesati ori folositi Serviciile noastre, trebuie sa colectam si sa utilizam informatiile dumneavoastra conform acestei Policitici. Respectam confidentialitatea si respectam cateva principii fundamentale cand procesam datele personale:

 • Vom colecta minimul de informatii persoanle, care sunt necesare pentru a putea livra comenzile
 • Oferim transparenta completa despre cum vom folosi informatiile dumneavoastra pentru a ne respecta obligatiile legale cu respect pentru confidentialitatea dumneavoastra
 • Ne asiguram ca folosim informatiile doar pentru scopul pentru care ne-ati oferit acceptul

Datele personale sunt prelucrate, conform acestei Politici, pentru:

 1. Comenzi – pe baza comenzii dumneavoastra de furnizare a produselor din oferta comerciala a GRAMA HOME TEXTIL SRL (ex. furnizarea de informatii pe pagina de comanda).
  2. Obligatii legale– raportarea catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala si alte institutii de stat (la solicitarea expresa a acestora) pentru indeplinirea activitatilor aferente controalelor autoritatilor, cum ar fi ANAF, ANPC, ANSPDCP, IPJ, Parchete etc.
  3. Interesul legitim– necesar pentru scopuri legitime interesului nostru, cum ar fi:
 • sa oferim clientilor nostri produsele sau serviciile comandate;
 • sa indentificam si sa prevenim activitatile ilegale, frauda;
 • sa imbunatatim securitatea retelei si a sistemelor informatice;
 • sa intelegem mai bine cu vizitatorii interactionaleaza cu site-ul nostru;
 • sa identificam eficienta campaniilor promotionale si de marketing;
 1. Consimtamant– ne bazam pe acceptul dumneavoastra de a folosi datele dumneavoastra personale pentru a va livra produsele comandate, pentru a trimite informatii de marketing (email-uri periodice , newslettere, maxim 1 pe luna dar si oferte promotionale) prin email. Va puteti retrage acceptul pentru primirea informatiilor de marketing in orice moment actualizand setarile din contul dumneavoastra de client.

4. DESTINATARII DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastra personale pot fi transmise catre urmatoarele categorii de destinatari:

 1. Persoana vizatasau reprezentatii sai;
  2. Organizatiinationale sau internationale (ex: Fedex, Fan Curier)
  3. Autoritati publice din Romania (ex: ANAF, Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, Parchete, IGP, etc) si din strainatate (ex: Comisia Europeana, autoritati fiscale, instante etc).

Datele personale transmise vor fi cele declarate de persoana vizata si neexcesive prin raportare la scopul pentru care se impune trimiterea catre un anumit tert.

5. MASURI DE SECURITATE

Folosim Secure Sockets Layer (SSL) pentru a cripta informatiile pe care le completati pe Site cu scopul de a proteja securitate si integritatea lor catre si dinspre Site. Atunci cand stocam informatiile, datele critice si sensibile ne asiguram ca acestea sunt criptate.

Avem implementate masuri fizice, electronice/software si proceduri in legatura cu colectarea, stocarea, si dezvaluirea informatiilor care pot duce la identificarea unei persoane. Procedurile noastre impun in unele cazuri sa va solicitam dovezi ale identitatii dumenavoastra inainte de a va pune la dispozitie informatiile sau a da curs solicitarilor dumneavoastra.

Pentru a proteja contul dumneavoastra impotriva accesului neautorizat, am implemenentat masuri de management al sesiunilor si expirare automata. Ca masura suplimentara de securitate, va recumoandam sa va deconectati folosind optiunea Log-out atunci cand ati terminat de folosit contul de client sau calculatorul si sa nu salvati parolele in browser.

Desi suntem dedicati securitatii datelor, si luam masurile necesare pentru a asigura un nivel de securitate ridicat trebuie sa stiti ca nici o transmisie de date  internet nu poate fi garantata ca fiind sigura. Prin urmare, trebuie sa luati act ca nu ne putem asuma garantarea securitatii complete a datelor personale pe care le transferati prin Internet catre noi.

6. PERIOADA DE RETENTIE

Pastrarea si prelucrarea datelor personale se realizeaza pe durata de valabilitate a comenzilor, daca printr-o prevedere legala aplicabila nu este necesara pastrarea pe o perioada mai mare.

7. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

In calitate de persoana vizata, cu privire la Datele personale proprii aveti urmatoarele Drepturi:

 1. dreptul de acces la date (art. 15 din Regulament);
  2.dreptul de rectificare a datelor (art. 16 din Regulament), in urma identificarii persoanei solicitante;
  3. dreptul de stergere a datelor, cerere care va fi analizata sub aspectul indeplinirii conditiilor expre ale art. 17 din Regulament si ale scopului colectarii;
  4. dreptul la restrictionare a datelor, cerere care va fi analizata sub aspectul indeplinirii conditiilor exprese ale art. 18 din Regulament;
  5. dreptul la portabilitatea datelor (art. 20 din Regulament);
  6. dreptul la opozitie (art. 21 din Regulament);
  7. dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv profilare (conform art. 22 din Regulament);
  8. dreptul de a adresa Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si Justitiei.

Accesand sectiunea contului, puteti accesa, modifica, corecta informatii asociate contului dumneavoastra. In masura in care aveti nevoie de asistenta suplimentara sau doriti sa va exercitati aceste drepturi puteti sa ne contactati prin email la [email protected].

8. LIMITA DE VARSTA

In concordanta cu Termenii si Conditiile infinitcasa.ro, nu oferim produse sau colectam informatii pentru persoane cu varsta sub 18 ani. In masura in care aveti dovezi ca o persoana minora (sub 18 ani) a cumparat produse sau ne-a oferit informatiile sale personale, va rugam sa ne contactati prin email la [email protected].

9. MODIFICARI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Ne rezervam dreptul de a modifica Politica de Confidentialitate in orice moment. Daca vom decide ca modificam aceasta Politica, vom aduaga acele actualizari aici sau in orice alt loc in care consideram ca e protrivit astfel incat sa fiti informat asupra informatiilor pe care le colectam.
Daca realizam modificari esentiale ale acestor Politici de Confidentialitate, va vom anunata in cadrul prezentei sectiuni, prin email sau prin intermediul Site-ului cu cel putin 15 zile inainte ca aceste modificari sa aiba efect.

10. INTREBARI SI CONTACTE

Daca aveti orice intrebari legate de aceasta Politica de Confidentialitate, daca doriti sa va exercitati oricare din drepturile dumneavoastra in legatura cu informantiile personale va rugam sa ne contactati prin email la [email protected].

In cazul in care veti adresa o solicitare privind exercitarea drepturilor dumneavoastra privind protectia datelor, vom raspunde solicitarii in termenul de o luna prevazut de Regulament.

Acordul dumneavoastra pentru operatiunile de prelucrare este exprimat odata cu depunerea unei comenzi online in conformitate cu prevederile Legii nr. 667/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

infinitcasa.ro aduna prin acest Site doua tipuri de informatie aduna doua tipuri de informatie: “Date Personale”, informatie prin care un individ poate fi identificat si “Informatie Agregata”, prin care un individ nu poate fi identificat.

 1. a) Informatie agregata.

Cand vizitezi sau interactionezi cu Site-ul si tertele pe care site-ul le-a contractat pentru a-i oferi servicii, pot colecta informatii anonime prin trei surse: fisiere server log, cookies si pixel tags.

 1. Fisiere de pe server.

Adresa dumneavoastra IP identifica un numar care va este adresat automat computerului dumneavoastra prin ISP (Internet Server Provider). Acest numar este identificat si logat automat in fisierele de server ori de cate ori viziatati site-ul, impreuna cu timpul vizitei si pagina pe care o viziati. Folosim adresa IP pentru a calcula nivelurile de utilizare ale Site-ului, pentru a diagnostica problemele cu serverele si pentru a administra Site-ul. Putem de asemenea sa folosim adresele IP pentru a comunica sau a bloca accesul vizitatorilor ca nu sunt de acord cu Termenii de utilizare. Colectarea adreselor IP este o procedura standard pe Internet si este utilizata automat de multe website-uri. infinitcasa.ro nu va colecta datele private individualizate, de exemplu, nume, adresa, numar de telefon sau adresa de email (acestea vor fi numite de aici inainte ‘date private’), decat in cazul in care le veti furniza prin dorinta proprie. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va vom ruga sa nu ne trimiteti astfel de date. Datele care au fost trimise – in cazul in care nu este specificat altfel – pot fi folosite in urmatorul mod: stocare si procesare pentru o mai buna intelegere a nevoilor dumneavoastra si imbunatatirea produselor si serviciilor noastre; contactarea (in cadrul promotiilor ; aceasta poate fi facuta de catre terte parti care vor actiona conform instructiunilor noastre); inaintarea informatiilor compresate despre utilizatorii sau vizitatorii site-ului nostru – decat exclusiv intr-o forma non – individualizata – catre terte parti. Nu vom vinde, inchiria sau folosi in alte scopuri de marketing datele dumneavoastra private sau cele ale unor terte persoane catre terte parti. infinitcasa.ro va folosi datele private in conformitate cu aceasta politica.

Informatii Aditionale Stocate Automat

In anumite conditii, informatii tehnice non-individualizate pot fi stocate automat, de exemplu, nu prin inregistrare, ci atunci cand ne vizitezi website-ul. Acest lucru poate fi conectat, de exemplu, cu tipul de Internet Browser pe care il folositi, cu sistemul de operare al calculatorului si cu domeniul website-ului de unde ati intrat pe website-ul nostru.

 1. Cookies

Cookies sunt fisiere trimise de un server web pe calculatorul unei persoane cu scopul de a arhiva. Cookies sunt standard in schimb, folosite de majoritatea website-urilor si ajuta sa simplifice accesul continuu la un website specific si la utilizarea lui. Cookies nu provoaca nici o dauna sistemului de operare al computerului sau fisierelor si numai website-ul care a trimis un cookie specific poate sa citeasca, sa modifice sau sa stearga cookie-ul. Daca nu doriti ca aceste informatii sa fie stocate prin cookies, majoritatea browserelor au metode simple de a permite stergerea cookies-urilor stocate, respingerea automata a cookies sau selectia dintre acceptari si respingere

Cookies nu produc daune sistemului instalat pe calculatorul dumneavoastra sau fisierelor si doar website-ul care a trimis acel cookie specific poate citi, modifica sau sterge acel cookie. Daca nu doriti ca aceste informatii sa fie stocate prin intermediul cookies, majoritatea browserelor au metode simple care permit stergerea cookies stocate, respingerea automata a cookies sau selectia intre acceptarea si respingerea unor anumite cookies trimise catre calculatorul dumneavoastra. In orice caz, ar trebui sa stiti ca respingerea cookies ingreuneaza si poate face chiar imposibil pentru dumneavoastra sa « folositi » partia ale unui site.

iii. Informatii Plasate Automat pe Calculatorul dumneavoastra – Taguri Pixel

Site-ul poate folosi asa-numitele “taguri pixel”, “GIF-uri transparente” sau asemenea ajutoare (numite in mod obisnuit “taguri pixel”) pentru a aduna date statistice de baza asupra folosirii site-ului si a citatelor de reactii. Tagurile Pixel permit unui numar de vizitatori care au vizitat anumite pagini pe site sa fie numarati, sa fie oferite servicii de brand si analizarea eficacitatii promotiei si a campaniilor de publicitate. Cand sunt folosite sub forma unor mesaje pe email formatatate HTML, tagurile pixel pot spune expeditorului daca si cand emailul a fost deschis.

Newsletter-e sau alte mijloace de comunicare electronice

Dacă vă înscrieți pentru a primi newsletter-ele noastre prin email sau alte materiale promotionale vom utiliza informațiile pe care ni le-ati furnizat pentru a va oferi ceea ce ati solicitat. Daca ne informati ca vreti sa anulati serviciile de newsletter oferit de noi prin selectarea sectiunii Dezabonare din partea de jos a emailului sau ne itrimiteti un email catre [email protected], vom scoate din baza noastra de date adresa dumneavoastra de email.

Unde stocam informațiile personale 

Toate informatiile pe care le furnizați noi prin folosirea serviciilor site-ului sunt stocate pe serverele noastre sigure, localizate în Romania și Marea Britanie. Orice operațiuni de plată vor fi criptate folosind tehnologia SSL; toate informațiile de plată sunt stocate de catre procesatorul nostru de plati și nu sunt stocate in serverele noastre.

În cazul în care v-am dat (sau în cazul în care ați ales) o parolă care vă permite să accesați contul dumneavoastra, sunteți responsabil pentru păstrarea acestei parole confidențiale. Noi vă recomandam să nu spuneti aceasta parola și va sugeram sa vă schimbați parola în mod frecvent.  Din nefericire, transmiterea informațiilor prin intermediul internetului nu este complet sigura. Deși vom face tot posibilul pentru a proteja informațiile dumneavoastră personale, nu putem garanta securitatea informațiilor transmise; orice transmitere se face pe propriul risc. Odată ce am primit informațiile dumneavoastră, vom utiliza proceduri stricte ed securitate pentru a încerca să prevenim accesul neautorizat.

Conectare via Facebook (retele sociale)

Vă puteți conecta la serviciile noastre, folosind diverse metode, cum ar fi Facebook Connect. Aceste servicii vor autentifica identitatea dumneavoastra, si vor oferi posibilitatea de a partaja anumite informații cu caracter personal (cum ar fi numele și adresa de e-mail) cu noi, eventual sa completeze automat formularul de Creare Cont. Serviciul Facebook Connect vă da posibilitatea de a posta informații despre activitățile dumneavoastra pe produsele noastre sau la pagina dumneavoastra de profil pentru a partaja cu alții din cadrul rețelei.

Acces si stergere informatii personale

Aveți dreptul să accesați informațiile personale în orice moment, prin contul online, sau prin trimiterea unui e-mail la [email protected]. Pentru a solicita ștergerea datelor dumneavoastră personale pe care le avem vă rugăm să ne trimiteți un email la [email protected]. Vom răspunde solicitării într -un interval de timp rezonabil.

Confidentialitate

infinitcasa.ro utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate salariatilor si procedurilor de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare.

Toate materialele si informatiile personale trimise catre website, prin e-mail sau prin intermediul paginilor de Internet, vor fi considerate confidentiale.

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Officesupply Distribution SRL-D are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Sunteti obligat sa furnizati datele din formularul de comanda, acestea fiind necesare facturarii si livrarii. Refuzul dvs. determina neonorarea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe adresa [email protected].

Transport gratuit

Transport gratuit la peste 299 lei

Retur gratuit in 14 zile

Daca nu esti multumit iti primesti banii inapoi

Livrare rapida in 24h

Prin curier rapid direct din stoc

Discount de pana la 30%

Vezi ofertele noastre